OVER EUROLIQUIDS

Euroliquids is een dynamisch productiebedrijf gevestigd in Europoort. Wij produceren een ruim assortiment aan vloeibare meststoffen voor de land- en tuinbouw en chemicaliën voor de industrie. We hebben een lange historie en veel ervaring waar we u mee van dienst kunnen zijn. Maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons centraal. Bovendien zijn wij ISO-gecertificeerd en is al ons personeel VCA-gecertificeerd. Bij ons kunt u dus zeker zijn van uw zaak! 
 
 

Producten op maat

Naast de levering van bestaande formules, kunnen wij in nauw overleg met u speciale maatwerkformules ontwikkelen. Onze specialisten denken graag mee in de productontwikkeling en met onze uitgebreide testfaciliteiten in ons laboratorium bent u verzekerd van optimale kwaliteit. De mogelijkheden zijn grenzeloos! 
 
 

Van de hoogste kwaliteit

Voor alle producten van Euroliquids gelden de hoogste kwaliteitseisen. De grondstoffen worden bij binnenkomst uiterst zorgvuldig gecontroleerd in ons laboratorium. Voor het productieproces en voor productontwikkeling gelden tevens strenge eisen om de kwaliteit te borgen. Tot slot verlaat niets de poorten van Euroliquids zonder een strenge controle in het lab. Zo bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit!
 
 

Ook als u het morgen nodig heeft

Flexibiliteit staat hoog in het vaandel bij ons. Wij kunnen snel inspringen op uw specifieke wensen. Door eigen faciliteiten, zoals een volledig uitgerust en modern laboratorium, een afdeling voor productontwikkeling en een eigen onderhoudstak, zijn wij in staat om bijzonder snel te kunnen reageren op uw verzoek. Daarbij kunt u altijd rekenen op een hoge mate van precisie, zodat u altijd zeker bent van de exacte samenstelling van uw product.

 

 

Erkend leerbedrijf

Euroliquids is naast het hebben van een ISO en VDA certificaat ook een erkend leerbedrijf op het gebied van procestechniek, proces operators en laboratorium. Wij hebben hiervoor regelmatig stageplekken beschikbaar. Kijk op de vacature pagina voor de actuele stageplekken en vacatures.

CONTACTGEGEVENS

BEZOEK
Moezelweg 151
3198 LS Europoort-Rt
Havennummer 5610

POST
Postbus 1324
3260 AH Oud-Beijerland

Tel: +31 (0)181 457 177