FREENOX

Speciaal voor de tuinbouw hebben we FreeNOx ontwikkeld, een ureumoplossing die toegepast wordt bij ureum / rookgasreinigingssystemen van WKK-installaties om de rookgassen te zuiveren van stikstofoxiden. FreeNOx is van zeer hoogwaardige en zuivere samenstelling, waardoor uw rookgasreinigingssysteem optimaal functioneert.

Levensduur katalysator

De samenstelling en zuiverheid van de ureumoplossing is ook van groot belang voor de levensduur van de katalysator van uw rookgasreinigingssysteem. Kwalitatief slechte ureumoplossingen kunnen de katalysator aantasten. Euroliquids garandeert de beste samenstelling en zuiverheid.

Garantie

Euroliquids neemt de garantiestelling voor de katalysator volledig op zich, voor zover de door ons geleverde FreeNOx daarop van invloed is. Dat kunnen we, omdat het niveau van de kwaliteitsbewaking van FreeNOx zeer hoog is: van begin tot eind wordt de kwaliteit nauwlettend gecontroleerd. Alleen ISO-9002 gecertificeerde transportbedrijven mogen FreeNOx vervoeren. Iedere levering vindt ‘dedicated’ plaats en wordt voorzien van een garantiecertificaat. Bovendien worden er tijdens het lossen twee monsters genomen (één voor u en één voor Euroliquids) om een eventuele contra expertise te kunnen laten uitvoeren.

Weten wat we voor u kunnen betekenen?

Mail info@euroliquids.com 

of bel +31 (0)181 457 177

Veiligheidsbladen en specificaties aanvragen

AANVRAGEN

VEILIGHEIDSBLADEN EN SPECIFICATIES AANVRAGEN

Ammoniumnitraat

AdBlue

Calciumnitraat

FreeNOx

Magnesiumnitraat

Magnesiumsulfaat

15 + 3 =

ANDERE PRODUCTEN

Vloeibare meststoffen

Vloeibare NPK’s

Vloeibare sporen

CONTACTGEGEVENS

BEZOEK
Moezelweg 151
3198 LS Europoort-Rt
Havennummer 5610

POST
Postbus 1324
3260 AH Oud-Beijerland

Tel: +31 (0)181 457 177